Cine suntem noi?

Auto Pyo este o afacere privata de familie infiintata in 1997 in Craiova, fiind printre primele magazine de piese auto si schimb de ulei la nivel regional la acel moment. Suntem o echipa pasionata de domeniul auto si ne mandrim cu profesionalismul si experienta pe care le-am dobandit de-a lungul timpului astfel ca in anul 2015 am decis sa deschidem service-ul auto, autorizat RAR.


Echipa noatra este pregatita sa va ofere asistenta tehnica de la primul contact si pana la ridicarea autovehiculului din reparatie . Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, variante de calitate pentru piesele ce vor fi folosite, sfaturi pentru intertinere si exploatare , clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare cat si a nevoilor viitoare ale autoturismului sau .


Dorinta noastra este sa schimbam perceptia clientilor cu privire la ce poate inseamna folosirea unor servicii de reparatie intr-un SERVICE AUTO . Cautam sa surprindem prin intelegere, amabilitate, profesionalism si promtitudine .

Ce face service-ul nostru diferit?

SERVICE REPARATII

Fie ca aveti nevoie de servicii de rutina, de intretinere auto sau de reparatii auto necesare, AUTOPYO va sta la dispozitie

SERVICE REPARATII

Citeste mai mult

Tractari Auto

Clientii fideli beneficiaza GRATUIT de un abonament pt 12luni de asistenta rutiera A24 la nivel national pt autoturisme.

Tractari Auto

Vezi Aici

SERVICE ROTI

In cazul in care aveti nevoie de orice fel de serivicii vulcanizare, AUTOPYO va sta la dispozitie!

SERVICE ROTI

Citeste mai mult

Calitate Garantata

Garantam clientilor nostrii calitate garantata a lucrarilor, cat si a personalului!

Calitate Garantata

Citeste mai mult

Galerie

Partenerii Nostri

Contacteaza-ne acum!